Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia

Četrtek, 16.7.2015, 00:20 Zlatorog

Avstralska pevka in igralka Natalie Imbruglia je svojo kariero začela kot igralka v začetku devetdesetih, ko je igrala v avstralski televizijski nadaljevanki Neighbours, velik uspeh v popularni glasbi pa je dosegla že s svojim debitantskim albumom Left of the Middle v letu 1997 in velikim hitom Torn, priredbo izvirnika ameriških alterrokerjev Ednaswap.

Tudi v prejšnjem desetletju je ob hkratni pevski karieri in naslednjih dveh albumih ohranjala tudi igralsko v filmih Johnny English in Closed for Winter. Uvrščajo jo med deset najlepših žensk na svetu, sodeluje s številnimi modnimi in kozmetičnimi hišami, igra tudi v gledališčih.

Natalie se po šestih letih vrača na glasbeno sceno s petim studijskim albumom Male. Za novo ploščo, ki bo izšla prav v času letošnjega Piva in cvetja, je izbrala skladbe glasbenikov, kot so Damien Rice, Cat Stevens, Pete Townsend, Cure in številnih drugih; prva uspešnica, s katero je že marca letos napovedala album, pa je Instant Crush, priredba klubskega hita leta 2013 iz repertoarja francoskega dueta Daft Punk z gostom Julianom Casablancasom. Svojo novo svetovno koncertno turnejo bo začela prav z nastopom v Laškem, verjamemo, da bo nekaj posebnega.

Natalie Imbruglia - Instant Crush
https://youtube.com/devicesupport