Magnifico

Magnifico

Sobota, 18.7.2015, 22:25 Jubilejnik

Balkanski kameleon, kavboj in šansonjer Magnifico se po izredno uspešnem albumu z glasbo za film in nadaljevanko Montevideo, bog te video na sceno vrača z najbolj romantičnim šlagerjem letošnjega leta: aprila letos objavljeni Tivoli je tako prva skladba z njegove prihajajoče plošče – kot pravi spremna beseda, »posvečene vsem poslednjim romantikom, večnim idealistom, brezupnim bleferjem ter izprijenim voajerjem«.

Novi album še nima naslova, izšel pa bo jeseni. Obiskovalci festivala Pivo in cvetje pa boste lahko slišali nekatere njegove pesmi prvi, saj jih bo Magnifico premierno izvedel prav pri nas!

Magnifico bo z odličnim bendom, katerega člani so še njegov brat Schatz!, Ivan Pavlović, Matej Kužel, Matija Krečič, Jan Gregorka in Teo Colori, na odru Jubilejnika ob siceršnjem programu uspešnic pričaral tudi nekaj skladb z nove plošče. Primerno ogreti jim boste prisluhnili na sobotni večer po ognjemetu. In glede na to, da na istem odru ta večer nastopa tudi Alpski kvintet z Otom Pestnerjem, se pustimo presenetiti…

Magnifico - Tivoli ( NEW SINGLE 2015 )
Magnifico & The Serbian Army Orchestra - iThink